GRANTE Antenna Fejlesztő és Gyártó Zrt.

logos.jpg

Minősítések

Minősítések

A GRANTE Zrt. felsővezetése elkötelezett az ISO 9001:2015 szabványon alapuló minőségirányítási rendszer kialakítása, fenntartása és folyamatos fejlesztése mellett, annak érdekében, hogy hosszú távon sikeres és gazdaságos működést érjen el.

Munkánk során ügyfeleink igényeinek kielégítésére összpontosítunk folyamatosan javítva termékeink és szolgáltatásaink minőségét és megbízhatóságát.

Szeretnénk megfelelni a társadalmi, tulajdonosi és dolgozói elvárásoknak is. Éppen ezért rendkívül fontosnak tartjuk piaci részesedésünk növelését, valamint termelési és munkakörnyezeti feltételeink folyamatos fejlesztését is. Ezzel szeretnénk dolgozóink anyagi és szellemi fejlődését biztosítani.

A vevői elégedettség és szakmai megbecsültség növelése érdekében cégünk felsővezetése elkötelezett a folyamatos műszaki fejlesztés mellett. Szeretnénk, hogy cégünk neve ismert és elismert legyen a mikrohullámú technológia szakértőinek körében.

Célunk olyan beszállítói hálózat létrehozása, mely hosszú távon képes a gyártáshoz szükséges anyagokat és szolgáltatásokat a szükséges minőségben és kölcsönösen előnyös feltételekkel biztosítani.